IN 4 STAPPEN VAN STRATEGIE NAAR ACTIE

GRATIS E-BOOK

marketing e-book winnen met je merk

17

Pagina’s

4

Stappen

3456

Aantal downloads

marketing ebook

Waarom voorkeurs merken altijd winnen, en jij dat ook kan doen

Sturen op merkvoorkeur vergroot je marktaandeel juist in een crisis. Tenminste, als je luistert naar wat klanten écht willen. Hoe dat werkt, leg ik je in 4 stappen uit in dit E-Book “Winnen vanuit de kracht van je merk”.

Coolblue, Nike en IKEA zijn klinkende voorbeelden van bedrijven die als geen ander weten dat het werkt: bouwen aan merkvoorkeur. Grote kans dat deze merken ook na deze crisis weer sterker te voorschijn komen. Wat kan jij daarvan leren?

Hoe maak jij van deze crisis een kans?!

Ed Stibbe, Marketing Strateeg en Adidas liefhebber

Toen ik 12 jaar was, werd ik voor het eerst bewust van mijn persoonlijke merkenvoorkeur. Ik was eerst superblij met mijn blauwe sneakers. En daarna diep ongelukkig, want er zaten maar 2 strepen op. Geen Adidas dus. Waarom had ik toch zo’n specifieke voorkeur dit merk?

Toen is het zaadje ontkiemt en heb ik mij in de jaren daarna alleen nog maar bezig gehouden met de kracht van merken. Ik ben opgeleid als bedrijfskundige Register Marketeer © en mede-grondlegger van het Brand Preference denken in Nederland.

Als reclameman in hart en nieren, heb ik meer dan 150 internationale marketing- en reclameprijzen gewonnen. Ik ben o.a. schrijver en columnist voor Adformatie, Frankwatching, Marketingfacts en sinds kort ook mijn boek “Why Winners Give it all“.

  • trvl