Ed Stibbe : Merkstrateeg in hart en nieren

Ed Stibbe is één van Nederlands meest vooraanstaande merkstrategen

Met meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende posities in marketing en reclame verstrekt Stibbe als merkstrateeg de merkkracht van de meest uiteenlopende merken. In de rol van adviseur, auteur, CEO en ondernemer bij internationale, toonaangevende merkadvies bureaus als BBDO, Y&R, Lowe, Lintas, DraftFCB en Orchestra. adviseerde hij meer dan 100 organisaties in binnen en buitenland. Van multinational tot startup. Van de publieke sector tot business to business. Ed is mede-grondlegger van het Brand Preference denken in Nederland, Register Marketeer en opgeleid tot bedrijfskundige. De organisaties waaraan hij leiding mocht geven wonnen meer dan 150 internationale marketing en reclameprijzen, waaronder 7 Gouden Loeki’s.

Consistency counts, Persistency pays

In het onstuimige marketing, merken en media klimaat van vandaag geven weinig ondernemers en marketeers hun merk nog uit handen. Enerzijds omdat het merk te belangrijk is geworden om uit te besteden, anderzijds omdat bestaande bureau structuren vaak te log, te duur of te eenzijdig zijn.

Door de jaren heen heeft Stibbe ervaren hoe belangrijk “consistency” en “persistency” zijn bij het bouwen en activeren van sterke merken. En bij het herstellen van groei bij merken die uit een slechte fase komen.

Merkstrateeg

Boek een Scan & Plan dag bij deze merkstrateeg

Heeft jouw merk te kampen met veranderende omstandigheden? Wil je de volgende stap maken met de groeistrategie van je bedrijf? Ontdek de kracht van merkvoorkeur!

Scan & Plan dag van merkstrategie naar merkvoorkeur

Wat is de grootste uitdaging voor het merk op weg naar meer groei? Hoe scoort je merk op belangrijke zaken als bekendheid en reputatie ten opzichte van de concurrentie. En waar liggen de grootste kansen op weg naar meer groei. Drie voorbeelden van vragen die aan de orde komen in een dergelijke sessie.

Met deze audit van de merk strategie brengt Stibbe in kaart hoe je merk ervoor staat ten opzichte van de concurrentie. Hij vergelijkt je merk op de belangrijkste aspecten met de concurrentie en komt met praktisch advies hoe de kracht van het merk te vergroten. Met duurzame en winstgevende groei als resultaat.

Waarin Stibbe verschilt van andere merkstrategen

Stibbe neemt je mee gedurende het hele proces. Van begin tot het einde. Verwacht een proactieve houding en een frisse onafhankelijke blik van buiten.

Een professionele werkwijze, een fijn persoonlijk contact en betrokkenheid bij uw organisatie staat centraal in zijn aanpak.

Zijn model met op fact based en data driven merkvoorkeur, zorgt voor een heldere analyse en concrete vertaling van uw marketing strategie.

  • trvl