Agency

Groei je niet genoeg? Het zou zo maar aan je merk kunnen liggen…

Strategie en positionering  –  Branding en communicatie  – Concepten en prototypes

Ed Stibbe & Company is een strategisch advies agency. Met de ambitie om bedrijven en ondernemers te helpen groeien vanuit de energie en daadkracht van een sterk merk. Stibbe gelooft in het sturen op de behoeften en voorkeuren van klanten en (nog) niet-klanten met de purpose en de passie van het merk als inspiratiebron. Juist omdat het causaal verband tussen merkvoorkeur en marktaandeel onomstotelijk is bewezen.

Merkgedreven Agency

Sturen op merkvoorkeur wordt zo dus data-gedreven en klantgericht sturen op groei.  Stibbe analyseert het merk, de markt, brengt de verschillende mogelijkheden helder in kaart en ontwikkelt samen met zijn opdrachtgevers concrete prototypes. Bijvoorbeeld voor een nieuwe merk positionering, winnende waarde proposities of een beter converterende klantreis.

Hij gebruikt hiervoor de laatste internationale wetenschappelijke inzichten en methodes vanuit design thinking. Meer hierover kun je vinden in zijn boek “Why winners give it all”. Waarom voorkeurs merken altijd winnen, en hoe jij dat ook kan doen.

Merkgedreven Agency

Branding en Agency Scan & Plan

Een betere merk strategie door communicatie, creatie en marketing
succesvol in te zetten. Boek vandaag een Scan & Plan dag!

Data gedreven en resultaatgericht

Stibbe zijn missie is alle marketing en communicatie performance driven maken. En dat zie je terug in zijn aanpak. Gebaseerd op harde feiten, resulterend in direct bruikbare adviezen voor groei op korte en langere termijn.

Ervaren en innovatief

Zijn jarenlange ervaring binnen het marketing, onderzoek en communicatie vak combineert hij met de laatste technieken en ontwikkelingen en inzichten.

Service gedreven en onafhankelijk

Stibbe neemt je mee gedurende het hele proces. Van begin tot het einde. Verwacht een proactieve houding en een frisse onafhankelijke blik van buiten.

Professioneel en betrokken

Een professionele werkwijze, een fijn persoonlijk contact en betrokkenheid bij uw organisatie staat centraal in zijn aanpak.

  • trvl