Werkwijze

In 4 stappen naar een merkgedreven groei voor je bedrijf

Zijn werkwijze is opgedeeld in 4 logische stappen: Inzicht verwerven, strategie en positionering, conceptontwikkeling en prototyping en tot slot testen en implementatie. Stibbe begeleidt het traject van de eerste tot de laatste stap. Na het denkwerk wordt hij snel concreet. Met als resultaat dat hij samen met het team aan de slag gaat met je merk of communicatie, de waarde propositie(s) gaat versterken of de conversie in de klantreis verhogen. Hij doet wat het meeste effect heeft op de groei. Effectief en efficiënt.

De kracht van Stibbe & Company

In het snel veranderende en gefragmenteerde marketing landschap heb je de beste specialisten op alle marketingdisciplines nodig. Die volgen alle snelle ontwikkelingen op de verschillende vlakken op de voet volgen en kennen dus het naadje van de kous weten. Daarom beschikt Ed over zijn eigen Company.

Een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk van gedreven specialisten die tot de absolute top binnen hun vakgebied horen. Zorgvuldig opgebouwd over een periode van tientallen jaren. Van data-analyst tot designer, van customer journey specialist tot mediastrateeg.

Merkgedreven groei

Stibbe & Company inschakelen

Boek een Scan & Plan dag in met Stibbe + Company en ontdek de knelpunten in jouw merkstrategie. Ontwikkel een roadmap naar merkvoorkeur en groei.

Boek een Scan & Plan in 1 dag

Wat is de grootste uitdaging voor het merk op weg naar meer groei? Hoe scoort je merk op belangrijke zaken als bekendheid en reputatie ten opzichte van de concurrentie? En waar liggen de grootste kansen op weg naar meer groei? Drie voorbeelden van vragen die aan de orde komen is een dergelijke sessie.

Met deze audit van de merk strategie brengt Stibbe in kaart. Hij vergelijkt je merk op de belangrijkste aspecten met de concurrentie en komt met praktisch advies hoe de kracht van het merk te vergroten. Met duurzame en winstgevende groei als resultaat.

Ontdek de kracht van merkvoorkeur

Stibbe zijn “Scans & Plans” zijn een waardevolle investering van één dag in de toekomst van je merk en bedrijf. In één dag maakt Stibbe duidelijk waar er concrete ruimte is voor aanscherping van de merkstrategie.

Met behulp van een gedegen voorbereiding, het Brand Preference Canvas© en het juiste team rond de tafel bouwt hij samen met het team in één dag aan het fundament voor data-gedreven en klantgerichte merkstrategie. Op basis daarvan werkt Stibbe een concreet vervolg plan uit. Altijd met de voorkeuren van de klant in het achterhoofd en de ambitie en de passie en ambitie van het merk als “Northstar”.

  • trvl