Visie

Focus op merkvoorkeur is sturen op groei

Stibbe gelooft in het sturen op de behoeften en voorkeuren van klanten en (nog) niet-klanten vanuit de kern van het merk. Voorkeuren omdat het causaal verband tussen merkvoorkeur en marktaandeel onomstotelijk is bewezen. Sturen op merkvoorkeur wordt zo dus datagedreven en klantgericht sturen op groei.

Expert op het gebied van factbased en klantgerichte marketing en merkontwikkeling

Zijn doelgerichte en datagedreven aanpak helpt  de aanwezige kansen te vertalen naar een winnende marketing en merk strategie. Hierbij faciliteert Stibbe het proces vanaf het begin tot aan de concrete implementatie. Zijn aanpak bewijst dat succesvolle marketing niet gecompliceerd hoeft te zijn. De combinatie van de juiste inzichten en ervaring, vermengd met grote ideeën, lef en een super team is genoeg.

Why winners give it all

Stibbe analyseert de markt, brengt de verschillende mogelijkheden helder in kaart en ontwikkelt samen met zijn opdrachtgevers concrete prototypes. Hij gebruikt hiervoor de laatste internationale wetenschappelijke inzichten en methodes vanuit design thinking. Meer hierover kun je vinden in zijn boek “Why winners give it all”. Waarom voorkeurs merken altijd winnen, en hoe jij dat ook kan doen.

“Ik vind het een steengoed boek dat bijdraagt om investeringen in merken beter te kunnen maken en ook te verantwoorden. Het is ééb van de beste en meest concrete boeken over merkenbouw die ik de afgelopen 10 jaar heb gelezen.”

Hans Molenaar. Directeur Beeckestijn Business school

Groeivisie

Strategisch marketing adviseur nodig?

Een betere merk strategie door communicatie, creatie en marketing
succesvol in te zetten. Boek een Scan & Plan in 1 dag.

Scan & plan in 1 dag  Merkvisie

Wat is de grootste uitdaging voor het merk op weg naar meer groei? Hoe scoort je merk op belangrijke zaken als bekendheid en reputatie ten opzichte van de concurrentie. En waar liggen de grootste kansen op weg naar meer groei. Drie voorbeelden van vragen die aan de orde komen is een dergelijke sessie.

Met deze audit van de merk strategie brengt Stibbe in kaart hoe je merk ervoor staat. Hij vergelijkt je merk op de belangrijkste aspecten met de concurrentie en komt met praktisch advies hoe de kracht van het merk te vergroten. Met duurzame en winstgevende groei als resultaat.

Stibbe’s visie op merkvoorkeur

Stibbe neemt je mee gedurende het hele proces. Van begin tot het einde. Verwacht een proactieve houding en een frisse onafhankelijke blik van buiten.

Een professionele werkwijze, een fijn persoonlijk contact en betrokkenheid bij uw organisatie staat centraal in zijn aanpak.

Zijn model met op factbased en datagedreven merkvoorkeur, zorgt voor een heldere analyse en concrete vertaling van uw marketing strategie.

  • trvl