Waarde propositie

Scoren doe je op waarde, niet op prijs

In Nederland hebben wij het vaak over de ‘prijswaarde verhouding’ . De Engelsen  spreken liever over ‘value for money’.  Dat is ook een veel beter begrip. De meesten van ons kijken namelijk vooral naar de waarde die je als merk te bieden hebt. Pas op het  moment dat de waarde niet heel duidelijk is wordt de prijs een belangrijk criterium.  Of het moeten merken zijn die van hun lage prijs hun waarde hebben gemaakt,  zoals o.a. Ryan Air en Primark. Sterke merken die echt waarde toevoegen zoals o.a. Apple, IBM, McKinsey en BMW scoren vaak veel hoger op de waarde-prijsverhouding dan hun veel goedkopere concurrenten.

Advies over je waarde propositie?

Ben jij in staat de waarde van je merk voldoende over te brengen? Op een overtuigende en onderscheidende manier? Heb je twijfels? Boek dan een Waarde propositie Scan & Plan in 1 dag. Ontdek hoe een winnende waarde proposities leidt tot meer loyale klanten, meer omzet en meer marge.

Maak het verschil met je waarde propositie

 

Stibbe zijn “Waardepropositie Scan & Plan” is een waardevolle investering van één dag in de toekomstige waarde van je merk en bedrijf.

In één dag gaan wij samen kijken hoe en waar wij de waarde propositie kunnen versterken. Bijvoorbeeld door slim in te spelen op de veranderende voorkeuren in de markt. Die hebben immers een sterke invloed op de ‘pains’ en ‘gains’ van de verschillende doelgroepen.

Waarde propositie Scan & Plan in 1 dag

 

Op basis van een uitgebreid vooronderzoek gaan wij in de ochtend samen op zoek naar de nieuwe ‘pains’ en ‘gains’ in de markt. In de middag gaan wij aan de slag om deze te vertalen naar winnende waarde proposities. Altijd vanuit de kracht en passie van het merk. Het merk is immers je meest onderscheidende, duurzame en krachtigste marketing instrument

  • trvl