Scan + Plan workshops

Haal meer uit je bedrijfs en merk strategie met de Scan + Plan  workshop in 1 dag

Een Scan + Plan workshop is een waardevolle investering van één dag in de toekomst van je merk en bedrijf. In één dag maakt Stibbe duidelijk waar er concrete ruimte is voor verbetering en groei. Met behulp van een gedegen voorbereiding, het Brand Preference canvas en het juiste team rond de tafel bouwt hij samen met het team  in één dag aan het fundament voor data-gedreven en klantgerichte groei . Op basis daarvan werkt Stibbe een basis plan uit uit om concreet  mee aan de slag te gaan. Altijd met de voorkeuren van de klant in het achterhoofd en de ambitie en de passie van jouw onderneming als “Northstar”.

Strategische merk Scan + Plan

Wat zijn de pijlers in jouw categorie onder merkvoorkeur en waardevolle groei? En hoe scoort jouw onderneming in vergelijking tot de concurrentie. Ontdek  het effectiefste pad op weg naar klantgerichte groei. Je krijgt concreet advies hoe de inzichten te vertalen naar een sterker merk, winnende waarde proposities en een overtuigende klantreis.

Merk Scan + Plan

Wat is de grootste uitdaging(en) op weg naar meer groei? Hoe scoort je merk op belangrijke zaken als bekendheid en reputatie ten opzichte van de concurrentie. Met de merk audit brengt Stibbe in kaart hoe je merk ervoor staat ten opzichte van de concurrentie. Hij vergelijkt  je merk  op de belangrijkste aspecten met de concurrentie en komt met praktisch advies hoe de kracht van je merk, je bekendheid en je reputatie te vergroten.

Digitale Scan + Plan

Hoe is het gesteld met je online zichtbaarheid van je merk? Stibbe gaat na hoe  ‘vindbaar’ je bent en wat je online imago is. Zijn al je kanalen goed op elkaar afgestemd, , welke reviews over je onderneming komen er naar boven …? Het resultaat van deze audit is een praktisch actieplan waarmee  op korte termijn de online aanwezigheid van je merk kan verbeteren.

Waarde propositie  Scan + Plan

Weet je naar welke resultaten je klanten en (nog-niet) klanten precies naar op zoek zijn? En welke voor en nadelen van de verschillende opties zij nu ervaren? Met behulp van gericht onderzoek gaat Stibbe op zoek naar de verschillende kansen en behoeften in de markt en komt met concrete adviezen om je waarde(proposities) te verbeteren.

Customer Journey Scan + Plan

Staat de klant echt centraal in de merk en marketingstrategie? En wat zijn de cruciale momenten in de verschillende klantreizen.  Alle stappen in de verschillende customer journey’s legt Stibbe onder het vergrootglas en samen kijken wij op welke wijze het merk het verschil gaat maken op het moment dat dit er het meest toe doet.

  • trvl